RECENZE:

  • Hvězdičky (5)Jeden den objednáno a převodem na účet uhrazeno, druhý den jsem si osobně vyzvedla.  Spokojenost za mě a nadšení za dcerky 
  •  Nadherne leginky dorazily. Diky moc
  •  Hvězdičky (5) Batoh pro syna je úžasný. Syn je nadšený a spokojený. Díky
  • Hvězdičky (5) Legíny jsou moc pěkné, barvy materiál naprosto v pohodě. Jsme spokojené  .
  •  Hvězdičky (5) Přehlednost stránek obchodu, velký výběr zboží za rozumné ceny, skvělá komunikace, rychlé dodání zboží, které je pěkně zabaleno.Legínky jsou z příjemného a kvalitního materiálu v krásných barvách. Dcerka a neteř jsou naprosto nadšené.S obchodem jsem naprosto spokojena a vřele ho doporučuji a ráda zde příště nakoupím. Moc děkuji.
  •  Leginy jsou mlc hezké. Holky byly nadšené. Skoda, ze nemáte takovéto i pro dospělé ??. Myslim, ze budu u vás nakupovat i nadále.
  • Hvězdičky (5) Perfektní a rychlé jednání ! Legíny jsou velmi příjemné, z kvalitního materiálu a krásně barevné. Dcery si legíny velmi oblíbily, takže se ráda vracím zpět (tentokrát pro 3/4legíny a letní šaty).
  •  Hvězdičky (5) Legíny příjemné pěkně sedí i šaty máme a super vřele doporucuji máme stejné legíny jak pro dvouletou tak i desetiletou holcinu
     
     
    děkujeme 
     

KONTAKTY

Rakovecká 1109
tel: +420 602 787 579
info(a)tinashop.eu

NOVINKY

arr3NÁKUP NAD 1000,-  bez DPH - DOPRAVA ZDARMA  ... arr3

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 100 Kč (4 EUR)
skladem
naše cena 240 Kč (9 EUR)
skladem
naše cena 100 Kč (4 EUR)
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas TinaShop s.r.o., se sídlem Rakovecká 1109,73932 Vratimov, IČ 07024312, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě , oddíl C, vložka 74194 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů